Viatonica - В момента проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва
Новини

Viatonica – В момента проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва

, малко хора могат да устоят да погледнете краката ми, покрити с разширени вени. Искате да правите нещо! Крака нарани, подути и изключително грозен вид. Решението на този проблем е лесно да се намери в Интернет. Ето за продажба е пълен с мехлемите и кремовете, обещаващи да се отърве от

разширени вени веднъж завинаги. Един такъв инструмент се

нарича “чрез Tonic”.

Крем за крака от разширени вени Viatonica

“Viatonica” е крем от разширени вени, който е предназначен за пълно излекуване на това заболяване. Посочените реакции:

 • Елиминира причините за разширени вени. (Което е – не е посочено)
 • облекчава болката крак и подуване.
 • Намалява венозна окото.

Предполага се, че жителите на азиатската част на Европа никога няма да страдат от разширени вени, тъй като те използват местни билки. Производителите на “Viatonica” се събраха тези растения и за създаване на козметични за краката, вероятно за да се отърве от разширени вени на долните крайници в продължение на 3 седмици.

Предимства на средства:

 • облекчава разширени вени изцяло;
 • бърз ефект;
 • не съдържа антибиотици (странно предимство, тъй като антибактериални лекарства никога не са назначени за разширени вени);
 • лечение без скалпел;
 • ниска цена.

течни кристали формула от растения, бързо премахва симптоми на разширени вени, облекчава лицето от крампи, намалява подуване, предотвратява образуването на кръвни съсиреци.

Инструкции за употреба, Viatonica

Cream “Viatonica” се прилага за проблемните зони на краката, в които имате разширени вени. Това трябва да се прави 2 пъти на ден. Първите резултати ще забележите през първата седмица. Разширените вени целия за 2 седмици.

Състав Viatonica

В “чрез тоник” съдържа уникален комплекс Plantafluid ВС, който се състои от 25 билкови екстракти. Основният ефект се осъществява благодарение на рутината, която е включена в техния състав. Самият рутин на вените не е засегната. Но му производно – Показан – намалява svorachivanie кръв и подобрява състоянието на капиляри

.

Тази информация дава много храна за размисъл. Така че аз искам да попитам производителите:

1. Ако имаме нужда от троксерутин, какво предлагате да

бъдат третирани с рутин? Фактът, че това се получава по синтетичен път не Показан предполага, че ще рутин, че са еднакво полезни за съдове докажа.

2. Какво общо има разширени вени? Чудесно е, че рутин или троксерутин подобрява състоянието на капиляри и по-ниско кръвно svorachivanie. Но къде е обещаната премахването на причините за разширени вени и пълно излекуване на заболяването?

3. Ако всички иновации и уникалност на крема “Viatonica” се свежда до това, че тя съдържа рутин или троксерутин защо струва …? Тъй като във всяка аптека крем троксерутин може да се купи за 50 рубли!

Компонентите на комплекса Plantafluid BC, които са източници на рутин:

 • Sagan-dayli;
 • Белянски Highlander;
 • червено палмово масло;

 • див кестен;
 • монголски rehaklinik;
 • метла месарски;
 • восък грозде;
 • екстракт върба.

Какво мога да кажа за този състав? Нищо, поради концентрацията на вещества, не е известен. Но ако приемем, те са достатъчно, като се очаква, умерена венотоничен ефект на екстракта от кестен, както и като аналгетик и антитромбоцитна (антитромботична) ефект се дължи на екстракта от кора на върба.

Мнението на доктора Viatonica

Cream “Viatonica” действа не както е описано в рекламата. Каква е реалната ефект може да се получи от използването на средствата? Тя ще бъде повече от умерено. В най-добрия, вие ще получите:

 • краткосрочно намаляване на симптомите на разширени вени;
 • намаляването на подуване на тъкани в края на деня;
 • намаляване на болката.

Козметични кремове обикновено се развива бързо, но ефектът от тях повече от умерено. Много от пациентите забелязват пълна липса на положителни резултати от лечението. Други получават симптоматична ефект. Въпреки това, нито “Viatonica” или всяко друго локално действие, включително и лекарства

от аптеката, не оказва влияние върху потока на разширени вени, а коефициентът му на прогресия. И още не са в състояние да доведе до регресия на клиничните прояви и отстраняване на венозна окото.

Не цялата информация на официалния сайт “Viatonica” е вярно. Част от информацията е неправилна. Например:

1. Усложнения на разширени вени на краката могат да станат хемороиди, разширени вени на таза и на хранопровода. Това не е вярно. Ако човек е генетично предразположени към разширени вени, следвани от разширени вени на краката, той наистина може да се появят хемороиди. Но това не означава, че ако се въведе някакъв крем за крака, това ще попречи на вазодилатация и в други части на тялото. И разширени вени на хранопровода в списъка на всички пресилено. Това не е толкова независима заболяване като усложнение от заболяване на черния дроб (например цироза).

2. “Viatonica” елиминира причините за разширени вени на краката. Как е възможно това? Причините за разширени вени на долните крайници е наследственост, заседнал начин на работа, затлъстяване, бременност. Кои от тези причини може да елиминира козметичен крем? Поправете гени? За да направите промяна в кариерата си? Намаляване на телесното тегло? За да се прекрати бременността?

3. “Viatonica” може да излекува напълно разширени вени в продължение на 3 седмици, тъй като това е единствената алтернатива на хирургичната интервенция. В действителност, не козметичен крем или наркотици на местно действие не могат да бъдат алтернатива, дори като хапчета, да не говорим за операция. Лечението на разширени вени е напълно невъзможно и с помощта на операция. Всичко, което може да се направи от един хирург за отстраняване на разширени вени. Но това не гарантира, че болестта няма да доведе до разширяване на други плавателни съдове на долните крайници в следващите години.

Цена Viatonica

“направо Tonic” е …. Това доста висока цена. Обикновено лекарства в аптека за лечение на разширени вени на същия обем (50 мл) са по-евтини. Например, Показан (40 д) вътрешното производство с концентрацията на активното вещество 2% разходи само 50-60 рубли.

Приблизително същите цени са козметични кремове от разширени вени, което е пълно с аптеки. Повечето от тях са сходни по състав до “направо Tonic”. Цената им рядко достига дори …. Причината е, че повечето производители на козметични продукти за симптоматично лечение на разширени вени не обещават пълно излекуване на болестта в продължение на 3 седмици.

Къде да купя Viatonica?

“Viatonica” в аптеката не може да си купите. Този инструмент се продават само на официалния сайт: viatonica-крем . От една страна, това създава известни неудобства: елемент трябва да поръчате онлайн и да чакат за доставка. От друга страна, на практика елиминира риска от тичане в фалшив, което е предимство. За да поръчате каймака “Viatonica” оставите вашите данни за контакт – напишете ги във формата за обратна връзка. След това говори с консултанта и потвърдете поръчката си.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...