Smartwatch V8 - часовник, Защо трябва да го купя, мнения, цена
Новини

Smartwatch V8 – часовник, Защо трябва да го купя, мнения, цена

Смартчасовник Smartwatch V8 представлява бюджет

аналогови устройства, мултифункционални часовници, произведени от по-известни марки. Част от модела замества смартфон, ви позволява да следите състоянието на здравето на потребителя и да правите снимки с малка разделителна способност. Една от основните му функции е на разположение в рамките 1000-1500 рубли, цената.

Спецификации Smartwatch V8

За да се отговори на изискванията на най-модерните потребители на функции GT08 на Смартчасовник оказа доста приличен:

  • като CPA се използва от мобилен 533-mahagonny процесор MTK6261 MTK6260A или (изпълнението на чиповете е сравнима с хардуера на смартфоните 2010-2012 години или по-модерен бутонни телефони на средно ниво); LI >
  • софтуерни часа, създадени на базата на Android операционни системи, но съвместимост е осигурено с мобилни устройства на операционната система от Google и Iphones или IPads);
  • връзката показва обикновен телефон СИМ-карта;
  • екран часовник има диагонал на 1.54 “и резолюция от 240×240 пиксела.
  • камерата да направи снимка във формат 480p и 240p видео;
  • памет: RAM – 64MB, ROM – 128 MB.
 • да се свърже с други устройства използват Bluetooth 3.0;
 • капацитета на батерията е 380 ма.

Часовникът има размери 5.7 х 4.3 х 1.2 cm и тегло от 80 грама. Ако искате, можете да изберете един от следните три варианта – Smartwatch V8 Черно, злато и сребро. Лентата от най-популярните модели на черни подобен цвят с тялото. Цветовете на другите версии, Smartwatch V8 сребро и злато, различни от гривната, въпреки че е почти не личи, когато Смартчасовник носи на ръка.

Дизайн и опаковка Smartwatch V8

Правоъгълна форма и конструкция от алуминий направи Смартчасовник 08 GT като повечето “умни” часа. Въпреки, че на дисплея, за разлика от по-скъпите джаджи, затвори нормално, а не удароустойчив стъкло. Корпусът е метал, но не са защитени от влага, който интелигентен часовника не е желателно да се намокри и, по-специално, да се потопи във вода .

Елементите на Smartwatch V8 злато и други модификации са както следва:

 • над сензорния панел, можете да видите обектива на предна камера;
 • надясно има ключова

  под формата на колело (което може да бъде само тласък – се смесва превъртане никакво действие);

 • отляво е тапа за MicroUSB порт, високоговорител и микрофон.

Пакет приспособление, което се предлага в оригинална кутия от две половини призма, включва часовника, кабел за зареждане и батерия. Има и ръководство на китайски и английски език. Ако е необходимо да се намери Smartwatch V8 ръководство на руски трябва да търси своя текст в интернет.

Screen функции и часовник контрол

Тъй като екранът на часовника 1,54 инча матрица с резолюция от 240×240 пиксела – повече от някои бутонни телефони. Ъгли на видимост и нивата на яркост ви позволяват да използвате притурката във всяка светлина. Сензорът реагира бързо

на чешмата, и остротата на изображението, което позволява да се разграничат доста малък текст -. Дори да чете книги на екрана ще бъде трудно поради малкия диагонал

За да се даде възможност на час Smartwatch V8 натиснете бутона за захранване, а след това на екрана ще се появи аналогов сигнал. За да се придвижвате към работния плот трябва да се направи, за да swapnote от ръба на екрана. Тук можете да видите времето, състоянието на статусите на безжични и мобилни мрежи, иконата на индикатора зареждане на батерията и звуков профил.

Съобщения на часовника могат да набират директно върху сензорния панел, където има малка екранна клавиатура. Има възможност за изпращане на SMS и обаждания към номера, съхранени в паметта часа. Когато синхронизирате със смартфон можете да използвате своя списък с контакти.

звук и мултимедийни Smartwatch V8

Въпреки ниската цена, умни часовници GT08 има говорител с добро ниво на силата на звука. Качеството на звука не е твърде висока за слушане на музика, докато достатъчно, за да се говори “свободни ръце”.

За комуникация и възпроизвеждане на мултимедия е препоръчително да се използват безжични слушалки.

Интелигентни часовници могат да бъдат с възпроизвеждането на музика в mp3 формат и направени с помощта на техния запис. Можете да пуснете в продължение на часове и видео резолюция mp4 или АВИ включително GT08, направени с ролки на камерата. Максимална видео формат е 320 х 240 пиксела.

Стандартен и възможности спортни

Функционалността на Смартчасовник позволява на потребителя да се знае датата и часа за извършване на изчисления с помощта на калкулатор и дори определени напомняния в календара. Въпреки че използването на такива записи на малък екран не е много удобно. Има възможност и настроите алармата, която изпраща сигнали до потребителя чрез високоговорител или вибрация.

Списъкът с характеристики GT 08 и включва няколко характеристики, специфични за фитнес гривни. Те включват отчитане на броя на стъпките, предприети в областта на контрола на дейността и качеството на съня на потребителя. Разбира се, основната грешка е много по-висока в сравнение с реалните спортни уреди, и да направи получените цифри сериозно не си струва. – особено след като часовникът е без пулсомер, без GPS сензор

Интелигентната функция на притурката

Сред функциите, които правят умни часовници GT 08 консерва

до известна степен да замени вашия смартфон, трябва да се обърне внимание на камерата. Малък резолюция (640 х 480 пиксела. За снимки и 320 х 240 пиксела. Видео), не позволяват да се получи нормална картина, но за да получите аватар на контакта е достатъчен и този формат. По-полезно е функция, която дава възможност да използвате часовника, за да видите снимки от камери смартфон за работата й е достатъчно, за да инсталирате приложението BTNotification.

Повикване и изпращане на съобщения, както и приемане на повиквания, притурката да използвате предварително инсталирана СИМ-карта. Използване на часовника като Bluetooth слушалки, смартфон. Синхронизиране на GT 08 с телефон, можете да получавате обаждания на своя “СИМ-карта”. По същия начин получавате известия за гледане от социални мрежи и SMS.

Списъкът с характеристики включва слушане на музика с часовник или по телефона. Преди да конфигурирате Smartwatch V8 за възпроизвеждане на аудио файлове, е препоръчително да се инсталира микроб карта (максимум 16 GB). Памет умни часовници ще бъдат достатъчно високи, 5-10 мелодии. Решението на тази ситуация може да бъде началото на песни от вашия смартфон.

Часовник ви позволява да преглеждате изображения в JPG, PNG, GIF и BMP. Приложението за гледане не е много удобно и, всъщност, е файлов мениджър. Поради това, снимките ще трябва да се отвори един, без възможност за завъртане.

Софтуер Smartwatch V8

инсталиран на Smartwatch V8 фърмуер, базиран на Android операционната система. Поради това, най-добрият часовникът е съвместим с смартфони, работещи на платформи от Google. Когато синхронизирате iPhone с функционалността на смарт-часове намалява информацията за това дори изброени в инструкциите.

Свързване с телефон с Android OS можете дори да инсталирате допълнителни приложения – повечето от функциите, ще се извършва. Все пак, за да се възползват напълно от притурката е изтегляне от пазара на възпроизвеждане и инсталирате на вашия смартфон специален инструмент BTNotification. Използването на този е предназначен за различни модели на смарт часовника, включително Watch GT08, приложения са осигурени със следните функции:

 • изпращане и получаване на повиквания, когато сте се синхронизира с вашия смартфон;
 • часов достъп до номерата на SMS и данни за контакт на телефона;
 • контрол на камерата си смартфон;
 • получавате известия от инсталиран на смартфони за социални мрежи и приложения за моментални съобщения.

Производителят е предоставил работа с таблети за Android и IOS. В този случай, при липсата на 3G / LTE на часовника си ще получи уведомлението, когато се свържете към Wi-Fi мрежа. Въпреки, че в настройките можете да зададете възможността за получаване на системни съобщения от операционната система, включително свързване на външни устройства (например USB-стик за устройство, което поддържа OTG технология).

Ниво на автономност Smartwatch V8

капацитет Комплектът включва батерия 350 мАч позволява на смарт часовника, за да бъде работа за 4-5 дни в офлайн режим. Когато синхронизирате с работното време на смартфони се намалява до 2-3 дни. Свързване на Bluetooth слушалки и с помощта на Смартчасовник като mp3 плейър ще намали тази цифра до 10-12 часа. В неактивен режим, Smartwatch V8, ако часовете на почти не се използват, те ще продължи до 180 часа (7.5 дни).

За да заредите своята препоръчва само на компютъра, POWERBANK или лаптопа. зарядно мощност ток не трябва да надвишава 2А. Времето за възстановяване на капацитета на батерията отнема около половин час, въпреки че това зависи от характеристиките на зарядното устройство.

на предимствата и недостатъците

Предимствата на смарт часовника включват:

 • модерен и стилен дизайн – не по-лошо, отколкото повечето други приспособления китката;
 • наличието на голям брой функции, включително камера и възпроизвеждане на аудио и видео файлове;
 • разширение на паметта се използва микроб карта.
 • съвместим с устройства на Android OS и IOS.
 • достъпни часовници разходи струват няколко пъти по-евтино, отколкото дори и бюджетни смартфони.

Недостатъците на притурката включват неудобно употреба. Размерът на клавиатурата е твърде малък, за въвеждане на текст, приложенията могат да бъдат намерени в менюто, без приоритет на използване, както и смяна на последователността на потребителя няма да работи. Недостатъкът е неправилно превод на някои опции в менюто.

Потребителски мнения

се появи на пазара преди няколко години, часовници са станали популярни дори и в присъствието на голям брой конкуренти. Собствениците оставят около Smartwatch V8 прегледи, най-вече положително съдържание. Въпреки, че се посочи, недостатъци, без които разходи, няма модерен притурка.

.

Джулия М : За един вид часовник изглежда много стилно и не са скъпи. Въпреки, че те са понякога погрешно, не винаги получавате съобщения от социалните мрежи, бездомни кучета играят на музика през безжични слушалки. Крачкомерът е неточна – понякога прескача стъпки, понякога си почиват на излишни. Но телефон GT 08 е всъщност заменя – особено когато смартфонът се наредиха на захранване от батерията

.
.

Максим G : Предимства на смарт часовници мислят силен звук, сравнително голям екран и факта, че те изглеждат много по-скъпо, отколкото струва. Има някои бъгове – не всички опции в менюто са правилно преведени на руски, не е съвсем доволен от циферблатите

.
.

Олег N : Интелигентен часовник беше приятна изненада – не очаквайте да получите такива възможности за минимална цена. Освен това, те изглеждат добре на ръката, лесен за работа и достатъчно силен. Работим за по-дълго време – много по-дълго смартфон. Но тъй като за колко време ще продължи ми, не съм сигурен върху стъклото вече е надраскана.

Статистика

Гледайте създаде малко двусмислено впечатление. От една страна, това е една притурка с много възможности, от друга – тези функции не винаги са верни, “спорт” опции се характеризират с висока грешка в измерването, синхронизацията с Iphones и IPads води до загуба на функционалност. Компенсира недостатъците на Smartwatch V8 цена и стилен външен вид, което прави часовника интересен вариант за неизискващ потребители.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...