Ravestin – мнения, коментари, цена, къде да купите

Рискът от атеросклероза са всички, без изключение, и е сериозна заплаха, тъй като това заболяване може да доведе до тежки последствия под формата на коронарна болест на сърцето, инфаркт, инсулт и други животозастрашаващи състояния. Напоследък започва да набира популярност хранителни добавки, които се предлагат на пазара от производители като лек за болестта, включително и заболявания на сърцето и кръвоносните съдове. Така че, голяма съмнение в живота на една “добавка” за лечение на атеросклероза Ravestin.

Според производителя на TPS, OOOit е напълно по nRavestinproduct, че няма странични ефекти и противопоказания. Но той активно се бори с вредния холестерол, заедно с синтетични липидопонижаващи добавки (намаляване на нивата на мазнините), признава универсалното лекарство. Звучи фантастично … Но това е наистина?

Как Ravestin?

Най-честите фактори, които допринасят за развитието на атеросклероза, включват: EM>

 • увеличаване на концентрацията на холестерол в серума и липопротеини, особено ниска плътност;
 • високо кръвно налягане;
 • наднормено тегло и затлъстяване;
 • излишните нива на глюкоза или пикочната киселина в кръвта;
 • увеличи кръвосъсирването;
 • стресова ситуация;
 • генетично предразположение.

Ravestincure холестерол и наднормено тегло. Той има комбиниран състав под формата на комбинация от артишок, пробиотици и пребиотик на fibregla. Това лекарство се предлага в капсули от 500 мг. В пакет 15 парчета.

dut ffection beutifu3 Ravestin  мнения, коментари, цена, къде да купите Точното описание на механизма на действие на производителя не го направи, но се посочва, че при вземането на Ravestin наблюдавани следните ефекти:

 • намаляването на синтеза на холестерол вредни фракции;
 • стимулира производството на “полезни” липопротеини с висока плътност;
 • доставка на витамини до всички клетки на тялото;
 • намаляване на тежестта на атеросклероза;
 • нормализиране на дейността на сърцето и кръвоносните съдове;
 • прочистване на кръвта и лимфната течност.
>>>>  Mangosteen - мнения, коментари, цена, къде да купите

Петте ползи от Ravestin (според производителя)

За да се разбере ситуацията и сравнението на химически лекарства от групата на статините, а именно въз основа на аторвастатин, липидо-понижаващ ефект на която се оказа богат клиничен опит, развиват действие само след 2-4 седмици за прием.

В “добавка” Ravestin

В инструкциите за употреба показват, че Ravestin ефективно бори високата концентрация на вредни холестерол фракции и стимулира производството на полезни, така че не само спомага за намаляване на риска от опасни усложнения на атеросклероза, но също така и намаляване на телесното тегло. Ако по-запознати с неговия състав, може да се предположи, че това е отчасти вярно. Той съдържа:

 • артишок Jerusalem е грудкови растения, плодовете от които приличат на картофи. Той е широко използван в хранителни различни хора, тъй като на ценен състав и включва протеини, минерали, инулин, захари, микроелементи, азотни съединения, витамини;
 • пробиотични микроорганизми, включително няколко вида лактобацили, бифидобактерии и стрептококи;
 • fibregum е пребиотик, което от своя nRavestinorigin е смола, получена от акация.

Може би някои от тези ефекти се дължат на присъствието в състава на Ravestin артишок, тъй като неговото действие е много гъвкав. Това е растителен източник на желязо, калий, калций, магнезий, хром, флуор и други елементи, необходими за тялото. Това растение е богат на незаменими аминокиселини, сред които аргинин, лизин и валин.

В гулия или Топинамбур

Ефектите на компонентите на Ravestin

dut ethetic ttrctive3 Ravestin  мнения, коментари, цена, къде да купите Ерусалим артишок помага за понижаване на кръвното налягане, кръвната захар и пикочна киселина, проявява анти-токсични и антианемични ефект, той се използва за лечение на заболявания на кръвта, бъбречно заболяване, остеоартрит, подагра и други разстройства. Артишок, както го наричат, наистина има способността да се намали концентрацията на холестерол и стимулира процеса на загуба на тегло. В допълнение, голяма част от инулин, съдържаща се в клубените, влияе положително на чревната микрофлора като пребиотик – вещество, което по време на ферментацията създава необходимите условия за активно размножаване и растежа на полезни микроорганизми. Също така, пребиотични е гума акация да fibregum, част от Ravestin.

>>>>  Onycosolve - мнения, коментари, цена, къде да купите

Това понижаване на холестерола се дължи на пробиотиците трудно да се вярва. Но скорошно изследване, проведено от Europen учени твърдят, че чревни бактерии в процеса на култивиране наистина може да разбивка холестерол, разпределяне на биологично активни вещества. В два отделни експеримента, наблюдавано влияние на културите на бактерии пропионова киселина и Bifidobacteria щамове. определяне ниво се извършва чрез ензимен метод. Общата степен на разграждане на холестерол в пропионовата киселина бактерии в размер на 80-86%, докато бифидобактерии е 74-84%.

клинични изпитвания Ravestin?

Разпределителят твърди, че всички тези компоненти потенцира действие помежду си и се определи ефективността на добавката за решаване на много проблеми на сърдечно-съдовата система при следните заболявания:

атеросклероза кораба

 • заболяване на коронарната артерия;
 • тромботична лезия на вена;
 • инфаркт на миокарда;
 • инсулт.

На сайта на един от продавачите на Ravestin предоставя данни за клинични изпитания на този инструмент. Така че, през 2014 г., на научно-изследователски институт на терапията и превантивна медицина, изследването е проведено върху 300 доброволци с холестеролемия. Това предполага, че се оказва, че за да се отървем от холестерола Ravestin помага в 87% от случаите от 100 (!). В останалите 13% от случаите, нивото спадна до горната граница на установените норми, което също е много печеливша демонстрира своята properties.But най-интересното нещо през 2015 Guodong база от същия институт “извършва” подобно проучване на лекарство за понижаване на холестерола, наречен Haladol. Числата, наблюдавани са едни и същи … извода, че това е лъжа е очевидна. В допълнение, на дизайна на уеб сайтове, различен начин на представяне и цената също е много сходна.

>>>>  BeezMax - мнения, коментари, цена, къде да купите

Заключение Ravestin

В заключение, само да добавя, че ако членовете на тази добавки правят съдържа земни ябълки, пребиотици и полезните бактерии, вредата, това ще доведе. Напротив, ще помогне за нормализиране на чревната микрофлора, подобряване на храносмилателната система, попълване на тялото желязо, магнезий, калий, както и други ценни елементи и витамини. Възможно е, дори и преходно намаляване на нивото на холестерола. Но остава въпросът дали е вярно, че в състава му са включени, определена от производителя на веществото, тъй като хранителни добавки са практически не подлежат на контрол от съответните държавни органи.

Станиела Яркова
About Станиела Яркова 170 Публикации
Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна. Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи. Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада. В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.   има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.   най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.