Красота

Ravestin – мнения, коментари, цена, къде да купите

Рискът от атеросклероза са всички, без изключение, и е сериозна заплаха, тъй като това заболяване може да доведе до тежки последствия под формата на коронарна болест на сърцето, инфаркт, инсулт и други животозастрашаващи състояния. Напоследък започва да набира популярност хранителни добавки, които се предлагат на пазара от производители като лек за болестта, включително и заболявания на сърцето и кръвоносните съдове. Така че, голяма съмнение в живота на една “добавка” за лечение на атеросклероза Ravestin.

Според производителя на TPS, OOOit е напълно по nRavestinproduct, че няма странични ефекти и противопоказания. Но той активно се бори с вредния холестерол, заедно с синтетични липидопонижаващи добавки (намаляване на нивата на мазнините), признава универсалното лекарство. Звучи фантастично … Но това е наистина?

Как Ravestin?

Най-честите фактори, които допринасят за развитието на атеросклероза, включват: EM>

 • увеличаване на концентрацията на холестерол в серума и липопротеини, особено ниска плътност;
 • високо кръвно налягане;
 • наднормено тегло и затлъстяване;
 • излишните нива на глюкоза или пикочната киселина в кръвта;
 • увеличи кръвосъсирването;
 • стресова ситуация;
 • генетично предразположение.

Ravestincure холестерол и наднормено тегло. Той има комбиниран състав под формата на комбинация от артишок, пробиотици и пребиотик на fibregla. Това лекарство се предлага в капсули от 500 мг. В пакет 15 парчета.

Точното описание на механизма на действие на производителя не го направи, но се посочва, че при вземането на Ravestin наблюдавани следните ефекти:

 • намаляването на синтеза на холестерол вредни фракции;
 • стимулира производството на “полезни” липопротеини с висока плътност;
 • доставка на витамини до всички клетки на тялото;
 • намаляване на тежестта на атеросклероза;
 • нормализиране на дейността на сърцето и кръвоносните съдове;
 • прочистване на кръвта и лимфната течност.

Петте ползи от Ravestin (според производителя)

За да се разбере ситуацията и сравнението на химически лекарства от групата на статините, а именно въз основа на аторвастатин, липидо-понижаващ ефект на която се оказа богат клиничен опит, развиват действие само след 2-4 седмици за прием.

В “добавка” Ravestin

В инструкциите за употреба показват, че Ravestin ефективно бори високата концентрация на вредни холестерол фракции и стимулира производството на полезни, така че не само спомага за намаляване на риска от опасни усложнения на атеросклероза, но също така и намаляване на телесното тегло. Ако по-запознати с неговия състав, може да се предположи, че това е отчасти вярно. Той съдържа:

 • артишок Jerusalem е грудкови растения, плодовете от които приличат на картофи. Той е широко използван в хранителни различни хора, тъй като на ценен състав и включва протеини, минерали, инулин, захари, микроелементи, азотни съединения, витамини;
 • пробиотични микроорганизми, включително няколко вида лактобацили, бифидобактерии и стрептококи;
 • fibregum е пребиотик, което от своя nRavestinorigin е смола, получена от акация.

Може би някои от тези ефекти се дължат на присъствието в състава на Ravestin артишок, тъй като неговото действие е много гъвкав. Това е растителен източник на желязо, калий, калций, магнезий, хром, флуор и други елементи, необходими за тялото. Това растение е богат на незаменими аминокиселини, сред които аргинин, лизин и валин.

В гулия или Топинамбур

Ефектите на компонентите на Ravestin

Ерусалим артишок помага за понижаване на кръвното налягане, кръвната захар и пикочна киселина, проявява анти-токсични и антианемични ефект, той се използва за лечение на заболявания на кръвта, бъбречно заболяване, остеоартрит, подагра и други разстройства. Артишок, както го наричат, наистина има способността да се намали концентрацията на холестерол и стимулира процеса на загуба на тегло. В допълнение, голяма част от инулин, съдържаща се в клубените, влияе положително на чревната микрофлора като пребиотик – вещество, което по време на ферментацията създава необходимите условия за активно размножаване и растежа на полезни микроорганизми. Също така, пребиотични е гума акация да fibregum, част от Ravestin.

Това понижаване на холестерола се дължи на пробиотиците трудно да се вярва. Но скорошно изследване, проведено от Europen учени твърдят, че чревни бактерии в процеса на култивиране наистина може да разбивка холестерол, разпределяне на биологично активни вещества. В два отделни експеримента, наблюдавано влияние на културите на бактерии пропионова киселина и Bifidobacteria щамове. определяне ниво се извършва чрез ензимен метод. Общата степен на разграждане на холестерол в пропионовата киселина бактерии в размер на 80-86%, докато бифидобактерии е 74-84%.

клинични изпитвания Ravestin?

Разпределителят твърди, че всички тези компоненти потенцира действие помежду си и се определи ефективността на добавката за решаване на много проблеми на сърдечно-съдовата система при следните заболявания:

атеросклероза кораба

 • заболяване на коронарната артерия;
 • тромботична лезия на вена;
 • инфаркт на миокарда;
 • инсулт.

На сайта на един от продавачите на Ravestin предоставя данни за клинични изпитания на този инструмент. Така че, през 2014 г., на научно-изследователски институт на терапията и превантивна медицина, изследването е проведено върху 300 доброволци с холестеролемия. Това предполага, че се оказва, че за да се отървем от холестерола Ravestin помага в 87% от случаите от 100 (!). В останалите 13% от случаите, нивото спадна до горната граница на установените норми, което също е много печеливша демонстрира своята properties.But най-интересното нещо през 2015 Guodong база от същия институт “извършва” подобно проучване на лекарство за понижаване на холестерола, наречен Haladol. Числата, наблюдавани са едни и същи … извода, че това е лъжа е очевидна. В допълнение, на дизайна на уеб сайтове, различен начин на представяне и цената също е много сходна.

Заключение Ravestin

В заключение, само да добавя, че ако членовете на тази добавки правят съдържа земни ябълки, пребиотици и полезните бактерии, вредата, това ще доведе. Напротив, ще помогне за нормализиране на чревната микрофлора, подобряване на храносмилателната система, попълване на тялото желязо, магнезий, калий, както и други ценни елементи и витамини. Възможно е, дори и преходно намаляване на нивото на холестерола. Но остава въпросът дали е вярно, че в състава му са включени, определена от производителя на веществото, тъй като хранителни добавки са практически не подлежат на контрол от съответните държавни органи.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...