Perfect Smile Veneers veneers - Проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва
Красота

Perfect Smile Veneers veneers – Проверяваме дали си струва купуването на този продукт? И колко струва

Всеки иска да има гладка и бели зъби. Благодарение на напредъка в стоматологията, мечтата стана реалност. Сериозен тласък в развитието на естетичната стоматология е използването на различни видове фурнири. Сред тях е и подвижни фасети Perfect Smile Veneers Veneers на. Това е евтин и ефективен начин за придобиване на красива усмивка. Освен това, тя е абсолютно безопасно. Трябва да се отбележи, че те имат неограничен срок на експлоатация. Ако правото на ползване на плочите и редовно се грижи за тях, можете да ги носите през целия ми живот.

Design разполага на Perfect Smile Veneers

Подвижни фасети Perfect

Smile Veneers Veneers са били измислени в Съединените щати. Структурата на зъболекарски ламина състои от два елемента, изработени от високо качество и хипоалергенни материали. Първият елемент е силикон частта, която се крие венците, той е разположен на задната страна на продукта. Здрав и мек материал осигурява максимално фиксиране на фурнирите. Вторият елемент на подложката (или зъби) е направен от пластмаса, комбиниране разтеглив найлон и висококачествен полипропилен. Благодарение на лекотата и силата на фасети не са забележими по зъбите. В допълнение, те са устойчиви на въздействието на външни фактори (температура крайности, киселини, багрила, съдържащи се в храната).

Предимства и недостатъци Perfect Smile Veneers Veneers

Когато се използва правилно, плочата е напълно невидимо, и потребителят няма да има чувство изкуствена челюст. Mount здраво фиксира плоча, така че не се страхувайте, че ще падне. Други предимства на дизайна включват:

 • здраво и сигурно закрепване към зъбите без дискомфорт;
 • устойчивост на външни фактори, като се запазва естествения цвят и блясък;
 • високо съдържание на продуктите;
 • универсален размер
 • комфорт (лесно и бързо да се премахне);
 • няма нужда да се смила зъбите от всички страни.
 • дълъг живот;
 • достъпна цена;
 • противоалергичен материал, напълно безопасни за хората;
 • лесно съхранение и грижа.

Недостатъците които са подвижни фасети Perfect Smile Veneers Veneers включват: липса на терапевтичен ефект, плаките не са в състояние да лекува или да се приведе зъбите. В редки случаи, когато е възможна реакция алергичен или индивидуална непоносимост

от полипропилен.

Важно! Фасетите трябва да бъдат закупени в стоматологични клиники, аптеки и специализирани магазини, които предлагат гаранция. Често има ментета, които вече след първата употреба става неизползваем. EM>

В някои случаи ще трябва Perfect Smile Veneers Veneers

Има моменти, когато няма подвижни фасети просто не е достатъчно. Например, преди предстоящото важно събитие (сватба, фотография, важна среща, и т.н.) пациенти да се определи необходимостта от такава покупка. Неразделна придобиване ще бъде подвижни фасети Perfect Smile Veneers Veneers, ако имате такъв проблем със зъбите, като:

 • нередности на зъбите;
 • промяна на цвета на пълнежи;
 • загубата на белота на зъбния емайл;
 • непълна предната зъби;
 • хетерогенна повърхност (пукнатини,

  петна, грапавост);

 • присъствието на криви, редки, малки зъби.

Дизайн защита на чувствителни зъби не само болка, но и от различни оцветявания или пожълтяване. Те се премахне дискомфорта и да се отърве от комплексите в присъствието на големи разстояния между зъбите. Плочи не предизвикват дразнене на устата и да изглеждат естетически характер на естествен зъб. Perfect Smile Veneers Veneers се одобряват от много стоматолози и се считат за абсолютно безопасни (защото те не оказват отрицателно въздействие върху зъбния емайл и венците).

“Отстраняемите фасети – ефективни и висококачествени устройство, което ви позволява да направите красива усмивка, без да посещавате специалист известен скептицизъм от повечето от колегите ми е оправдано. – подвижен дизайн не решава проблемите на пациентите зъби и прави не за “местните” единици по-бяло, и не се елиминира пукнатини в емайла. с други думи, ако пациентът има кариес или други проблеми на съзъбието, е необходимо да се реши, а след това се пристъпи към визуална корекция “, казва на зъболекар-протезист, Кирилов Олег, Европа.

Как се използва и грижа

за плаки са Perfect Smile Veneers Veneers

фурнир се поставят върху най-горния ред на зъби или долната челюст. В стоматологична клиника е възможно да се правят такива структури са фиксирани. В рамките на първите пет минути след инсталацията обикновено се чувствах малко неудобно, но тя минава бързо се дължи на опростена форма на плочите. Комплект сменяеми фасети Perfect Smile Veneers Veneers може да бъде у дома – това е важно да се действа в съответствие с инструкциите. Трябва да се помни, че правилното инсталиране на продукта зависи от качеството на бъдещото усмивка. Процесът отнема само няколко минути и е проста:

 1. Преди да поставите сменяеми плочи, е да се поставят в продължение на 5-10 минути в гореща вода. За да направите това, се вари вода и да попълните 75% от стъкло стъкло. Подложката съдържа специален бяло покритие, което след 2-3 минути става прозрачен и мека, тя ще сигнализира на прехода към следващия етап.
 2. Plate трябва да бъде като плътно притиснати да зъбите на отливката точно репликира анатомичната форма на челюстта.
 3. След 30-40 секунди можете да премахнете продукт и да го поставите в студена вода. В резултат на това, дизайнът се втвърдява и определя точната форма на челюстта и покритието

  става мека във вода, отново се втвърдява и се връща оригиналната бял цвят.

 4. След това можете да вмъкнете подложки като нормална подвижна челюст.
 5. OL>

  За да премахнете плоча, трябва да го измъкнат и да се възползват бавно от устата. Фасети трябва да се измиват с топла вода и остатъкът храна почистване да се предотврати развитието на бактерии. За да направите това, вие не можете да използвате химически средства, твърди четки за зъби или предмети с твърди частици. След всички процедури фасети трябва да бъдат добре изсушени. Магазин дизайн е необходимо в затворен специални контейнери, които ще ви помогнат да го предпазите от мръсотия, прах, микроби. Невъзможно е плочата да се огъват, да се прекъсне, да се използва за други цели.

  Важно! Носенето протези на Perfect Smile Veneers Viners възможни в рамките на деня, но през нощта те са по-добре . EM>

  Преди да закупите подвижни фасети, се препоръчва да се консултирате с вашия лекар. След провеждането на подробно проучване, зъболекар ще ви кажа как да се инсталира правилно лигавицата. За частни, фирмени

  Изчисляването на стойността на фурнири ключ

  Изчисли себе си разходите за инсталиране фасети.

  За точно крайното изчисляване на всеки фурнир се добавят разходите за фиксиране – 500R. и веднъж за целия касти разходите работа -. 1200r

  По-добро и по-точно – за безплатна консултация! Всички адреси и телефонни номера на chudostom.ru уебсайт. Абонирайте се по телефона в клон близо до вас.

  Изчислението не е публично предложение, крайната цена се определя в Безплатната консултация преди и не се променя по време на процеса на лечение.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...