Orthofix - коректор, обратна връзка с клиентите за този продукт. Заслужава ли си покупка
Новини

Orthofix – коректор, обратна връзка с клиентите за този продукт. Заслужава ли си покупка

деформация на стъпалото, често причинени от носенето на неудобни обувки, циркулаторни нарушения, свързани с възрастта промени. Бавно с операция, много се опитват да поправят тази дефект с гуми и протектора. Както е възможно наистина и какви експерименти със здравето, ще кажа, прегледите на недвижими клиентите на Orthofix, изтъквани мярката

срещу халукс валгус.

Какво е Orthofix

Производители Orthofix го позиция като уникален инструмент в борбата срещу деформация, изкривяване на плодовете, появата на страничните пъпки, което не позволява да носят обувки.

Тази тъкан шина със сменяеми касети, различни цветове, импрегнирани състави от лечебни растения.

Производителите твърдят, че тази гума е реален шанс да се отървем от тези проблеми:

 1. Кривината на пръстите.
 2. артрози, артрити.
 3. плоски крака.
 4. изтръпване на крайниците.
 5. възпаление на сухожилията.
 6. Натрупването на течност в пери-ставно пространство.
 7. OL>

  обещаващи резултати развенчават мнения на реални клиенти на Orthofix.

  Моят опит с прилагането Orthofix

  Валерия, 40 години EM>

  Обичам високи токчета, постоянно на работното място и на разходка. По-близо до четиридесет аз започнах да забелязвам дискомфорт в областта на палеца, той започва да се сгуша, че е болезнено да носят любимите обувки. Подобно на форумите, аз научих за Orthofix. Ревюта и цената му е подкупен, Купих гумата. Той използва за повече от една година. Не са намерени резултати, започва да расте един бум на страната, са стигнали до клиниката.

  Marina, 35 години EM>

  През повечето време прекарвам в краката ми, в преследване на модата често избра обувките са красиви, но неудобни. Последствията са незабавни: Болката в крака, често подуване, бурсит. Отидох във форум, често има да се чете за продуктите преди да купите, прочетете становище на купувача, който помогна на Orthofix, реших да го пробвам. Носете и до днес, се променя няколко опаковки от патрони, за подобрение не се наблюдава, но все още се надяват.

  Maxim EM>

  Купих тампон Orthofix майката, тя има цял куп заболявания в Министерството на крака, научих за изобретяването на Интернет, имаше много положителни отзиви. Използва се от

  три месеца и няма подобрение, все още в зачервяване на придатък, обрив някои. Така че аз имам otricatelniy приложение.

  Състав Orthofix

  Orthofix се състои от две части:. Подплата плат и подвижни апликатори импрегнирани с терапевтичен състав

  автобус плат се състои от няколко слоя от лен и коноп прежди. Лекарствени вещества-пълнители на касети с мастило:

  Името на патрона, състава на разтвора какво е ефектът върху полите СИЛНА > 1.Salaryexpert вар, амарант, на lofant.Beneficial кожата, облекчаване на болката, swelling.2.Krasnyansky мащерка, мента, advancecashfast метаболизма, премахване на токсините, минимизиране puffiness.3.Jellylike бор гайка, женшен корен, плодове ablepayments като антиоксиданти , премахване на токсините, елиминира появата на негативните ефекти от носенето на тесни shoes.Important!

  Константата носенето на лентите нарушаването на естественото притока на кръв, може да доведе до отрицателни последици за здравето.

  Природен състав – доставчици на коз. Как такива компоненти са в състояние да коригира деформация на ставите ще информира лекарите на това изобретение.

  Ревюта и резултатът, медицинско становище:

 • много от тези билки притежават способността да се облекчи оток, за известно време. Но продължава да ги използват за тази цел, би било неефективно, тъй като тялото бързо ще свикне, а след това реагира малко до такъв състав;
 • не е ясно как се очаква с някои билкови грим за коригиране на промени в ставите на крака, това е възможно само с помощта на операция;
 • дълго носещи превръзки могат да имат негативно влияние върху кръвообращението, не да се отстрани, а по-скоро да допринесе за появата на изтръпване на пръстите.

Като цяло, може да се обобщи негативните мнения на експерти за инструмент, който не може да се помогне, но може да навреди.

Инструкции за употреба и противопоказания Orthofix

превръзка превръзка се поставя върху по полите, специални велкро закопчалка регулира позицията на палеца. Препоръчва се използването на за отстраняване на проблема.

Производителите уверяват, че гумата има липса на противопоказания, така подходящ за всички. Отбеляза индивидуална непоносимост към компонентите, но следва да се отбележи, че не е получен мнение за този факт от страна на клиентите.

Аналози Orthofix

А името подобни тела Характеристики 1.Valuikisakhar за борба срещу деформация на долните крайници. Гарантираното качество немски потвърдено от съответния certificates.2.The резето на палеца, модел 510Для коригиране на изкривявания на палеца. Кука изработени от естествени материали, има универсално измерение. Препоръчва се използването след консултация с лекар.

Ефективността на тези аналози също имат различни мнения по реални хора.

Обратна връзка във форумите

Barbara, 26 EM>

Работа в ресторант за бързо хранене, постоянно на краката си до края на работния ден краката жужат, подути. Опитах Orthofix, изкушени от положителни отзиви в сайтове. Това не помогна. Носете дълго не можеше, беше изпитвал дискомфорт и раздразнение на кожата.

Наталия EM>

Носете превръзка Orthofix за повече от година. Пострадала заради израстването на страната на кост на палеца. Bone

не се резорбира, той се наранява. Но никой не може да намери заместител. И за да отидете в болница страшно.

кленти Orthofix

Real отзиви за Orthofix, които са надеждни, не потвърждават положителните ефекти от носенето на гуми, в най-добрия без промяна, а понякога стават по-зле.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...