Здраве

Liftoskin – мнения, коментари, цена, къде да купите

Никой не обича да се погледнете в огледалото и да видим бръчките се появяват. Козметични салони и фармацевти се развиват много от инструментите и процедурите за подмладяване, пластични хирурзи извършват операция, за да се вдигне Не остават никакви белези, списания и телевизия да се рекламира повече и повече анти-стареене, а един от тях микроемулсия Liftoskin. Какво е Liftoskin, прочетете тази статия.

Какво е чудо лек за кожата?

Тъй като информацията на интернет страницата, посветена на микроемулсия Liftoskin против бръчки серум е много ефективен начин за борба с бръчки по лицето, това е доказано от много ентусиазирани отличия.

Liftoskin за лицето, не можете да си купите във всеки магазин, обикновени и професионални, или в аптеките. Причината за това е ексклузивността на добавката и неговите компоненти, на цена от 990 EUROPEN ….

Можете да направите покупка само на официалния сайт на производителя на добавката от почуда. След като влезете в профила си, посетителят веднага вижда огромен банер, който просто крещи, че бутилки с цена от …, има само седем парчета, както и при обикновен покупката на цените ще струва два пъти повече от цената.

изскачащ прозорец казва, че серум с отстъпка в присъствието на най-много 18. Ако страницата не се опресни, можете да видите отстъпка бутилки летят като топъл хляб, но след опресните страницата можете да видите чудо – тяхната 18 отново. Тези недостатъци на сайта вече причиняват някои мисли. Още въпроси е съставът на чудо серум.

Съставът на микроемулсията Liftoskin

Според производителя, серумът съдържа само естествени съставки, като например:

 • пептиди;
 • амино комплекс киселина (и рядко, както е посочено на уебсайта);
 • сребро;
 • хидролизиран пшеничен протеин;
 • екстракт от корени от цикория.

На пръв поглед, серумът естествен и ефективен, но това е наистина това, което Liftoskin, ако да се разгледа в детайли неговия състав?

Пептиди – вещества отворени не толкова отдавна, те заместват протеини и аминокиселини, които влияят на мускулна функция. В състава на Liftoskin е посочено:

 • актомиози-нова, която присъства в почти всички средства, осигуряване на същия ефект като ботулинов токсин;
 • пептид nanomotion включени в серума, където и да е, освен това не е намерен, дори в Уикипедия, която е най-малко странно. Според производителя, тя отпуска мускулите на лицето, без да ги парализира, което ви позволява да се изгладят кожата, без да засягат изражения на лицето.

Включено в среброто се използва в козметиката като компонент, има противовъзпалително антибактериално действие.

хидролизиран пшеничен протеин също са включени в против стареене козметика в различни ценови категории.

Благодарение на хидролизиран пшеничен протеини, включени в Liftoskin, допринасят за:

 • регенерация и кожата повдигане,
 • хидратация и поддържане на електролитния баланс.

екстракт от корени от цикория контролира мастните жлези и омекотява кожата. Често се среща в продуктите на състав рогозки. Според разработчика, е в състояние да стимулира производството на колаген, който не е вярно.

Аминокиселините, съдържащи се в серума от бръчки

“редки” аминокиселини, включени в състава на супер средства, е:

 • аргинин,
 • пролин,
 • метионин (въпреки че производителят казва “метионин”),
 • таурин,
 • фенилаланин,
 • изолевцин.

Сега нека да се справят с всеки един от тях поотделно:

 • аргинин се използва в козметологията като средство за регенериране и повдигане на кожата. Той е и един от факторите за защита срещу ултравиолетовите. Тази аминокиселина се произвежда в тялото и регулира всички метаболитни процеси.
 • пролин редки аминокиселина не е достатъчно той произвежда в организма с достатъчно количество на протеин прием. Помага за производството на колаген и заздравяване на тъкани.
 • Метионин не се синтезира от човешкото тяло, но се съдържа в продуктите консумират всеки ден, което рядко аминокиселина прави. В козметологията се използва за добавяне на средства за определена текстура, а също и като регулатор на активността на мастните жлези.
 • таурин се намира в тъкани и жлъчна на човека. В козметиката се използва за подобряване на структурата на косата и овлажняват кожата.
 • Фенилаланин е компонент на протеини във всички живи организми и ежедневно влиза в тялото, заедно с протеинови храни. В козметиката се използва за избелване на кожата.
 • Изолевцин не се синтезира в човешкото тяло, въпреки че се използва всеки ден в протеинови продукти. Тя е във всеки месо, бобови растения, гъби, зеле, царевица и дори хляб. В козметиката играе ролята на антистатичен агент и балсам заради смекчаващи свойства.
 • Треонин не се произвежда в тялото, но се транспортира там, заедно с Турция, яйца, гъби, мляко, морски дарове и свинско и говеждо месо. В козметиката се установи в хидратиращи кремове и балсами за коса.

Както можете да видите, нито един от тези аминокиселини не е рядкост, те се съхраняват в обичайните овлажнители, се продават в аптеките и магазините.

Купете серума само на уебсайта на производителя.
Използването на Liftoskin

Liftoskin серум се прилага като всеки друг овлажнител върху добре почистена кожа нанесете няколко капки от емулсията, след което се разпределя по лицето. Инструментът трябва да се използва два пъти на ден в продължение на две до три седмици, а след това да започне да се прилага най-много три пъти седмично в продължение на шест месеца.

Производителят обещава, че крем Liftoskin бръчки има същия ефект като инжекции с ботулинов токсин, но на по-ниска цена. Както се съобщава на официалния сайт, използването на Liftoskin има редица предимства пред изстрелите красота:

 • сигурност
 • без странични ефекти
 • достъпността и лекота на използване,
 • няма ограничения след приложението,
 • възможността за използване за всеки тип кожа
 • допълнително хранене и хидратация,
 • използването на серум не излага тялото на стрес.

С това каза, реална алтернатива на скъпите емулсия може да бъде достъпно и ефективно Ботокс маска от нишесте. Полезна информация за това как да се направи Ботокс у дома си.

Дали вярвам разработчиците или не е личен въпрос, но народната мъдрост, че нищо не идва за нищо, не е роден във вакуум. В допълнение към микроемулсии, Liftoskin има редица козметични продукти, доказани от милиони жени и време, а също и подмладяващи процедури, които се провеждат по целия свят в продължение на много години. Не бъди наивен да следват свръх и бъдете разочаровани от резултатите. Във всеки случай е важно да се избере с доказано качество.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...