Новини

Handy Heater – мнения, коментари, цена, купуват сега

В нашата къща, батерии рядко са горещи. Но аз обичам хладно температура. Тихичко вършат домакинска работа, и когато седна да си почине – покриване на крака с одеяло. Проблемът е, че за да посетите ми често идват внуците, и те са неприятно да играе в дебели якета. Така че още през есента започнах да търся устройството е в състояние бързо да се повиши температурата в апартамента и го намерих в един преносим нагревател Handy нагревател.

За това устройство открих случайно. Веднъж отидох на един съсед за чай и забелязах, че нейният апартамент е малко по-горещо. Започнах да търся за нагревател, но не можеше да го види. Забелязвайки това, един приятел ми показа ръката на стената, където изхода, е много малка кокетна кутия. Не можех да повярвам, че такова малко устройство дава толкова много топлина. В дома, аз отидох в официалния сайт Handy бойлер, прочетете инструкциите и направи поръчката.

Как един отоплителен уред Handy нагревател

Отваряне на парцела, видях ярко червено кутия със снимка на нагревателя и списък от неговите постижения. Въпреки факта, че информацията е направено на английски, снимки и диаграми лесно да обяснят какво е написано там. Освен това, в Интернет има инструкции и промоционално видео в EUROPEN език. Самото устройство, както се очаква, е изключително лека и компактна. (Височина – петнадесетcm, широчина и дълбочина – 9 cm)

нагревател Handy нагревател има ниско тегло се дължи на факта, че нагревателният елемент, изработен от керамика, и корпус с високо качество термопластичен. В задната част на уреда има щепсел за контакта. Благодарение на тази Handy нагревател сякаш се виси на стената, без да заема място в стаята. И през предната стена на корпуса отклонява течения за топъл въздух задвижва от фен.

В инструкциите видях следните технически характеристики на устройството:

  • мощност – 400 W;
  • напрежение – 220 V;
  • ниво на шум – 70db;
  • програмируем таймер;
  • защита от прегряване.

Това ми хареса нагревател Handy нагревател има контролна функция на топлинния режим. Така че, в горната част на тялото е на дисплея, при които има бутони “+” и “-“. С тяхна помощ, изложени на желаната температура, при която нагревател автоматично се изключва, Handy. За да изключите уреда можете да кликнете върху червения бутон на страната. Истинска преносим нагревател в долната част на кожата е най-щамповане с букви от името и в страната -. Нишата за по-лесно носене ръце

Превъртане на книги, посветени на грижата за бебетата, аз научих, че най-удобната температурата в стаята + 22 ° С. Именно това и аз бях изложен на посещенията на внуците си. За значението на предотвратяването на замръзване и прегряване каже и педиатри.

След като прочетете това становище на специалиста, аз осъзнах, нуждата от закупуване и значението на функцията на терморегулацията на нагревателя.

Какво е Отоплителен уред Handy нагревател в действие

Проверих работното състояние на устройството, но не е искал да пристигането на внуците си. Докато чакате отидох на форума, за да прочетете коментарите на обикновените хора, които вече са купили Handy нагревател. Трябва да се отбележи, че негативните коментари са няколко. Предимно те са написани от хора, които се нуждаят от по-мощен нагревател.

В Генерал такива коментари са няколко. Повечето хора похвалиха нагревателя на, посочват ползите от него, бяха изненадани от бързото затопляне на помещението. Много от тях е описано състоянието на комфорт по време на престой в къщи, възможност да ходят в красиви дрехи, намаляване на броя на настинки при децата.

първият път, когато се използва нагревателя Handy нагревател в деня на пристигането на дъщеря си и внуците си. На сутринта леко бутна столовете, така че да не пречат на потока от топъл въздух, и то поставен в контакта. Чух шума на феновете, но скоро свикнах и спря да забележи. Имах нужда да се повиши температурата на една стая с няколко градуса, а Handy нагревател справи с тази задача по-малко от един час, а след това той припадна.

дъщеря и внуци веднага забелязали, че апартаментът е топъл и облечени в подходящо облекло. Благодарение на нагревателя, ние бяхме в състояние през цялото време, за да играят спокойно Board игра, а след внук завъртя на пода на колите, както и внучката наблизо, и съгради кула от блокове. Когато децата отидоха да работят навън, аз отворих прозореца, за да се проветри помещението, след това отново се обърна към нагревателя.

Преди легло, аз леко намалява температурата в помещението за топла под одеялото, а на сутринта отново го вдигна до комфортна 22 ° С.

Как да закупите недвижим нагревател Handy нагревател

Днес в магазините можете да видите голяма гама от вътрешни отоплителни уреди. Но много от тях имат значителни недостатъци. Масивна масло батерия заемат много място и е неудобно, когато се движат из апартамента, инфрачервена са скъпи и консумират много енергия, и евтини печки често се съборят и да създават проблеми с транзакцията. Така че предлагам да поръчате онлайн надежден и доказан устройство – преносим нагревател Handy нагревател. В крайна сметка, има следните предимства:

  • изработен от качествени материали;
  • бързо затопля въздуха в стаята;
  • има възможност да избере температура;
  • не направи силен шум, не излъчва неприятни миризми;
  • консумират малки количества електричество.

Дъщеря е толкова доволен от нагревателя Handy нагревател, че тя ме помоли да я поръчате и същи. В крайна сметка, внуци идват да посетят не само мен, но устройството е доста лек и компактен. Тя лесно се побира в чантата си и бързо да загрява въздуха във всяка стая. Това е полезно, Handy нагревател често се споменава в положителните коментари на хора в този форум.

За да поръчате Отоплителен уред Handy нагревател I беше лесно. В долната част на официалния сайт съм попълнил въпросника, като въведете в полетата с вашето име и номер на мобилен телефон. След това този брой се обадих на управителя да посочите адреса на най-близкия пощенски станции и други подробности за поръчката. Четири дни по-късно получих известие на текстово съобщение на доставка на стоки, а след това отидох в пощенската служба, се уверете, че има нагревател и плаща за това.

Използвах стая нагревател Handy Нагревател за цялата есен, зимата и пролетта, 1-2 пъти в седмицата. През цялото това време той никога не ми даде никакви проблеми или проблеми. Тя работи добре, силен бръмчене и миризма на изгоряло се чувствах. Други дни го държат в кутия в гардероба. Мисля, че това ще ми продължи повече от една година. Така че мога уверено да препоръча това устройство за всички хора с проблеми на отопление.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...