Новини

Dynamite – ухапването активатор, мнения, коментари, цена, къде да купуват,

Някои рибари твърдят, че ако не се използват активатори за рибите и риболова какво да направите, можете да си седят вкъщи и да не се търсят приключения. Но по-голямата част каза, че да се използват такива трикове за риболов това е лоша идея, а не се прави за удоволствие и за печалба.

Само да кажа само едно нещо, двете страни са прави, просто всеки по различен начин. Едно нещо, което трябва да кажа, активатори ухапване не е развод, те работят, но всички са различни. Всеки трябва да продължите оттам, стръв и стръв. Нека поговорим повече за това и се обърне внимание на най-популярните активатори.

Какво задейства ухапване Dynamite

Така че какви са активатори и как те работят във вода? Нека поговорим за това. На мястото на риболов хвърлен парче стръв (обем се съгласи с твърдението, че е налице във всяка опаковка). След като стръв на дъното започва своето действие. Основната цел на рибата на активатори – привличане на риба от цял ​​резервоар на мястото на риболов

.

Аминокиселините, мазнини и други атрактанти, които са част от активаторите се разтварят във вода и се образува място на дъното в риболовната място. Това е петно ​​върху дъното кара рибата да търсят храна, и се събужда апетита й, и в допълнение към стръв куката си да яде нищо.

Захапката не трябва да чака дълго. Ако имате намерение да ловят риба в езерото над миризмата постепенно ще се разпространи във всички води, така че трябва да примамката малко нагоре. Що се отнася до зимен риболов, а след това още по-добре – законите на физиката не е бил отменен. В студена вода и аромат привлекателен за риболов замърсители се разпространяват много по-бързо.

Информацията Dynamite

активатори захапка, предназначени за привличане на риба и да събудиш апетита си. На тях и се обърне внимание. Някои вещества могат да изпълняват само една функция, техния ефект ще бъде малък.

 • Рибата просто се поберат на мястото на риболов, но ухапването не ще;
 • Рибата ще хапят всички с изключение на теб;

Тази ситуация не е за всеки, така че е най-добре да се търсят вещества, които имат и свойства едновременно. Става въпрос за това, ние ще обсъдим по-долу, в нашата класация. Но за всичко това под ред.

Странични ефекти Dynamite

Странични ефекти от използването на активатори не е толкова важно, но те трябва да се обърне внимание. Ако внимателно прочетете инструкциите (и по този начин прави повечето от нашите хора), че е възможно да се прекалява с дозата, следователно, ще се насити рибата да хапе, това няма да стане.

Има шанс на плаши риба, но ако си купите хапане на активатор на официалния сайт, това няма да се случи. Можете да гони ниска цена и покупка с изтекъл срок или фалшиви лошо качество на продукта, тогава ефектът ще бъде малък. Ако някога ще бъде.

Принципът на действие Dynamite

Принципът на действие на активатор ухапване е изключително прост и се състои от два етапа:

 1. примамват риба на място за риболов;
 2. Пробуждане глада си;
 3. OL>

  Просто, за да привлече рибата до точката на риболов е малка, че е необходимо да се направи, за да хапе. И всичко това се направи с един отбор, дори по-трудно. Следователно, учените в продължение на много години, емпирично избрани комбинацията от компонентите на ухапване на активатор и постигат желания резултат.

  Топ 5 добрите активатори захапка Dynamite

  Най-добрите активатори хапещи – тези, които напълно отговарят на нуждите на риболовеца. И всеки има различни нужди – някои искал да хване хищни риби, а някои предпочитат да ходят с плувка прът в търсене на шаран. Следователно, за да направи всеки генерализирана рейтинг на активатори хапещи би било лоша идея.

  Решихме да изберете само най-популярните активатори хапят и смятат, всеки един от тях по-подробно, и разбира се, за да оставят коментар от редакционния екип на сайта (аз бях на риболов с всичко, което е описано по-долу примамките) и да ви запознае с рецензиите на рибари.

  Днес, под погледа ни са 4-те най-популярни причинители на ухапване, той FishHungry (която също се нарича гладни риба), спрей активатор XXL риба, два пъти риба и стръв Dynamite сензационен ефект. Мисля, че всеки е чувал за тях и искат да знаят цялата истина.

  Активатор ухапване FishHungry

  FishHungry (риба Hungry или гладни риба) е един от най-продаваните риболовни стоки. Съм чувал за него практически всички рибари, но повечето са напуснали отрицателни отзиви. И само една малка част от разбере как да се приложи и реагира положително.

  Този модел води много рибари да се чудя за FishHungry развод или не. Ще ви кажа веднага: не. Хората не знаят как да се използва чук и да вика, че е лошо, но не казва нищо за това, че ръцете им са криви. Надявам се, че всички разбират това, което аз съм се в.

  Описание на активатора H4>

  FishHungry се счита за най-надежден, най-популярните и широко използвани наред с други активатори на риба. Някои казват, че това е много по-засегнати от реклама. Но ако се рекламира някаква друга глупост, а след това да я използват активно, никой не ще.

  Универсалност FishHungry ни кара да мислим за много рибари. В крайна сметка, като една част ухапване активатор може да бъдат също и по мирен и привличане на хищни риби, а дори и независимо от това време на годината (тя работи еднакво добре за лятото риболов и зимата). И съставът е изложена подробно, открит сак примамка може да се съхранява дълго време и няма да се разваля.

  Информацията Dynamite H4>

  Официален сайт продажна активатор хапка риба FishHungry призовава своя продукт един от най-значимите постижения в областта на риболова и науката. След преглед на информацията, можете да видите, че тя има следните свойства:

 • Работа на много голямо разстояние, привличане на риба от всички на язовира до избраната дестинация;
 • Рибата внезапно се събужда апетита и се съхраняват в продължение на дълго време. И най-вече това се отразява по-големите образци, които постоянно ще се хранят на мястото на риболов.
 • еднакво ефективни през лятото, зимата, есента и пролетта риболов. И също така ви позволява да увеличите улова на риба в морските и сладководни риболов.

купи Dynamite H4>

За да се купят активатора ухапване FishHungry само трябва да попълните простите полета във формата, която се появява, като кликнете върху линка. Трябва само да въведете телефонния си номер и име, и след това изчакайте за оператора на повикване (те наричат ​​в рамките на 10 минути).

За да попълни въпросника

Цена активатор ухапване FishHungry достига около …, но не и за нашите посетители на сайта. Когато кликнете върху връзката, която сме осигурили активатор за ухапване само ще струва … на опаковката, което е 3 сашета. Моля, имайте предвид, че оригиналните стоки са опаковани в опаковки от 3 пакетчета. Доставка на активатора се извършва в повечето от големите страни, като Европа, Украйна, Беларус, Казахстан, Молдова и Киргизстан.

Trigger риба ухапване XXL

Фиш XXL е втората най-популярна, но не и ефективни. Тези активатори захапка е известно, че всички рибари, като един от най-добрите зимни активатори. Но това е по-добре, отколкото да работи на пролетта, лятото и есента

Промени от 16 юни:. Добавя последна активатор ухапване Fish XXL за лятото риболов. Можете да поръчате, като кликнете тук.

Но не и същността, то той наистина действа стръвта. Вземете класически стръв за риболов шаран (торта + брашно) и се добавя към частта на спрея (брой разклонения в бутилката се определя от масата на приготвената смес). Готов, сега няма да се прибера вкъщи с празни ръце.

Можете също така да се справят с примамката с активатор на спрей. Между другото, много полезно, когато шаран риболов. Често се поръсва топчета този състав. Най-хубавото е, че се проявява с комбинация от миризмата на пържено пиле и сливи.

Описание Dynamite H4>

Trigger риба ухапване XXL не е по-малък, който е описан по-горе. Напротив, той печели при определени обстоятелства. Предимството му е, последователност – активатора е направена под формата на спрей. Това е много удобно да се справиш с тях с изкуствени примамки и стръв преди леене във водата.

Информацията H4>

Свойствата на тази стръв не се различава от предишния, от начина, по който са били рейтинг, като изберете всички свои членове, така че те притежават две от най-важните индикатори. И активатор на ухапване Fish XXL не е изключение.

Неговите свойства са както следва:

 1. Първо, той примамва рибата от всички води на язовира до мястото на риболов, и създава облак от атрактант, който я държи там;
 2. В допълнение, тъй като активатор на риба миризма тя се развива чувството на глад и тя започва активно да търсят храна.
 3. OL>

  купи Dynamite H4>

  За чрез активатор ухапване Fish XXL е съвсем проста, е необходимо само да се направи, за да подходящи области на формата с вашето име и телефонен номер. След това изчакайте за оператора на повикване, което ще се случи в следващите 15 минути.

  За да попълни въпросника

  Цената на риба XXL е около … за жителите на Европа. Но ние уважаваме нашите читатели и ние обичаме да ги зарадва с подаръци. Ето защо, ние ви предлагаме възможността да закупят активатора хапе с отстъпка от 53%. Вие ще трябва да плати само

  … FONT> Активатор ухапване Суха Blooder

  Активатор ухапване Суха Blooder е нов и ефективен активатор, на която присъстваха европейските учени и рибари от всички страни от ОНД. Рибарите даде съвет относно предпочитанията на риба от различни видове, както и учени са се опитвали да синтезира вещества, които биха могли да предизвикат рибата, за да станете по-активни.

  Благодарение на сътрудничеството на учени успя да създаде един наистина ефективен инструмент, който е в състояние да осигури огромен улов. Комбинацията от феромони и албумин (това е изсушена кръв) е довело до комплекс от вещества, които подобряват действието на всеки друг.

  Описание Суха Blooder H4>

  Действието на активатор Суха Blooder основава на взаимодействието на суха кръв и феромони. Комбинацията от тези компоненти води глада на рибата, която тя е в състояние да контролира себе си. Резултатът само за рибите да ядат стръвта на куката. Главна ефективно средство за активатор:

  1. Изсушава кръвта, известен като албумин. Това вещество се получава от природен животинска кръв по естествен начин. Всеки знае, че протеин е най-лесно смилаеми вещество в човешкото тяло, риба и животни. Съставът на албумин е включена 95% от протеин (протеин). Просто и ефективно храна. – ето какво трябва риба
  2. Синтезиран феромони, които започват да предизвика чувство на глад на рибата. Благодарение на влиянието на веществата риба не може да контролира глада сам. Тя започва да се движи активно към мястото, където феромон е бил във водата и го намери, стръв.
  3. OL>

   Информацията Суха Blooder H4>

   Активатор ухапване Суха Blooder примамва рибата за риболовни дейности, се дължи на ефекта от нея специална комбинация от феромони и албумин. След оплождането на яйцеклетката, след 10-20 минути, а гладен риба започва да се изкачат до стръв. Сега основната задача на рибаря е само в навременното кука и възпроизвеждане на риба.

   Най-ефективните компоненти на активатор ухапване е ароматни ензими плазма на рибата. И тези компоненти са много различни от техните колеги. Те миришат само мигновено се разпространява из езерото и прави ухапването риба.

   Изсушава кръвта Суха Blooder направен във формата на маса брашнеста, които могат да усилие domeshivat за стръв или за увеличаване на дюзите. На зимен риболов е най-добре да се справят с активатор Суха Blooder самата стръв, че след като натопи я във водата създаден привлекателно място миризма.

   Предимствата сух Blooder H4>
   • несъмнено работи за риболов през лятото и зимата;
   • включва само естествени, концентрират феромони, и се суши кръв;
   • албумин работи чудесно, когато ловят риба в реката и езерото;
   • привлича риба с голяма площ на резервоара;
   • активатор ухапването е универсална и еднакво добре привлича хищни и мирни риби.

   Работи най-суха кръв Суха Blooder да привлича хищни риби на следните видове: шаран, каракуда, лин, червеноперка. Ако се говори за хищник, той превъзхожда време на риболов на сом, щука, Zander, кефал, костур и къдрички.

   купи Суха Blooder H4> За да се купят активатора ухапване Суха Blooder в Европа, Украйна, Грузия, Казахстан BeloEurope или просто трябва да попълните проста форма заявление на официалния сайт, който е по-долу. И след това изчакайте за мениджъра на повикване, за да актуализирате данните за доставката.

   За да попълни въпросника

   Видео преглед на активатора ухапване сухата кръвта H4>

   Мисля, че би било по-добре един път да видиш, отколкото 100 пъти да четат. Предлагаме ви видео, в което риболовеца с дългогодишен опит говори за качествата на този активатор хапане и как да го прилагат правилно, за да улови много голяма риба.

   Активатор риба два пъти риба

   Активатор риба два пъти риба еднакво добре познат в риболовните среди, истината не е толкова позната форма. Това е от набор за риболов. закупуването ще получите колета, в който примамката е Примамка и специално съединение за стръв лечение. Доста интересен подход за риболов, не е тя?

   Много удобно нещо, както аз често трябва да хванеш хищник (и има стръв не се използва), обработка само воблер, силиконови примамки или тролинг. Ето очевидните ползи от два пъти риба, на първо място -. Икономиката

   Описание Dynamite H4>

   Много потребители пишат коментари относно използването на тази стръв. Тя е тествана в различни водни басейни: реки, канали, езера, заливи, морета, а дори и в различните сезони зимата и лятото. Тя работи на ура, най-важното е да се запази съотношението по време на готвене.

   Всичко това е отбелязан върху ревера на опаковката, има е боядисан ясно кога, как и къде да се справят с примамка или стръв, добавете стръв този активатор е готино. С прилагането начинаещ потребител, който след това не иска да разкрие опитни рибари тайната на успешния риболов.

   Информацията Dynamite H4>

   Съставът на активатора, който е напълно идентичен с естествен феромони рибата освободен от тях по време на живота. Дай й инстинкт за ядене. Всичко се случва при физиологично ниво и плува към привлечени място дори от най-далечните части на водата, а след това започва да вземете Jaro стръвта.

   купи H4>

   В процеса на купуване е много прост: Необходимо е да кликнете върху линка, който се предоставя под тази точка, а след това попълнете формата за поръчка (да се посочи име и телефонен номер в съответните полета) и изчакайте оператор призив към получаване на адреса на доставка.

   За да попълни въпросника

   За чрез активатор риба два пъти риба на разположение на гражданите на Европа, Украйна и Беларус. Цената е 2950 рубли и 848 UAH, съответно. Но отново, ние ви даваме подарък под формата на отстъпки, като кликнете върху връзката ни, ще получите риболов комплект за само 1390 399 рубли или гривна.

   Активатор ухапване Dynamite

   Сензационно стръв, за този активатор се чува всеки риболовец. Някои казват, че рибата клъвна на въдицата го третират просто като зашеметен. Интересен е фактът, че тя привлича спокойна и хищни риби.

   Многократно забелязали, че щука започва да бъде много желание да вземете примамки че излива Dynamite. Дори и след хвърляне на хайвера хранене период от такава дейност на хищника се наблюдава. И бяла риба е доста добър отговор на това.

   Описание H4>

   Активатор динамит ухапване ефект се получава само в течна форма. Това е 5 торби (от фолио), малък размер, и всеки един от тях изпълнен със състава. Обемът на всяко пакетче е 5 мл Така че един риболовен трябва само половин пакет.

   Информацията H4>

   Active ухапване риба при всякакви климатични условия във всеки орган на вода се осигурява от ефекта върху инстинктите на рибата при физиологично ниво. Когато се разтваря във вода активатор се секретиращи феромоните и рибата инстинктивно започва активно усвояване на техния източник.

   купи H4>

   Тук също всичко е проста: кликнете върху линка по-долу, попълнете съответните полета на формата и да очакваш консултанта за усъвършенстване на данните за доставка, който се провежда в Европа, Казахстан и Беларус

   .

   За да попълни въпросника

   Доставката е по куриер директно до вашия дом. Този процес отнема от 1 до 10 работни дни и е напълно безплатна. Цената на един пакет (5 флакона на хапане течност активатор) е само 1450 рубли.
   активатори на ухапване развод или не?

   Заявявам категорично: активаторите хапещи Fishhungry, XXL риба, два пъти риба и Dynamite не е измама и те работят чудесно. Ние сме реномирана ресурс, който се посещава от много читатели и сред тях има добър дял от постоянна. Ние не си позволяваме да пиша за това не се покажат на собствения си опит.

   Това важи и за тази статия, всички 4 на активатора е тестван лично от мен, и няколко мои приятели. Техният ефект е двусмислен и ще се покаже в положителна посока, само когато правилната комбинация от всички компоненти.

   Успешен риболов зависи от много променливи. Затова тези, които мисля, че ще купи активатора и можеш да хванеш риба на клечка с ръждив кука погрешно. Описаната по-горе стръв само допринесе за укрепване на рибата.

   И основната задача на рибаря и остава правилният избор на техника и тактика на риболов, изборът на предавка и избор риболов. Така че всеки, който е купил ухапването активатор, но тя не работи. Тогава те веднага да отидете на риболов, форуми и сайтове, описвайки своята неизправност. Мога да кажа само едно нещо: това е във вас, а не в стръв

   .

   Комбинирайте правилната предавка, изберете място за риболов, като се ръководи от общоприетите правила, отидете на риболовния процес на сериозно. И едва след това добавете във вашата стръв и стръвта купих микс. Повярвайте ми, ефектът няма да се чака.

   Преглед на рибарите

   Майкъл, 34, Минск

   Много отдавна Купих активатора FishHungry и реших да напиша един истински преглед. Но днес е денят. От момента, в който за първи път го преживява по отношение backlava, аз не ходя по водата, без да пакетче примамва в рибарската си кутия. Той не веднъж ми и активна риба спасени, а когато рибата категорично отказва да предприеме стръв.

   Валентин, на 47 години, Москва

   Даде жена ми на рибаря дневен пакет активатор Dynamite, за мен беше удоволствие, тъй като често е забелязал рекламата в Интернет. Мислех, че е добра идея да го вземе риболов. Дойде до езерото и не всичко, както е описано в инструкциите. Но никой не се случи чудо. Хванах точно същата, както останалата част от рибарите, няколко паунда донесохте у дома си.

   Юджийн, на 19, Киев

   Баща ми е запален рибари, аз се опитах различни активатори за рибата, но доволен само две, то FishHungry и Double Fish. Въпреки всички критики от мои приятели, те казват, че е вода и нищо съществено в него, аз реших да отида срещу тълпата и купих няколко опаковки от активатор. Сега, аз обичах да гледам нещастните лицата на тези, които казаха, мразещи, че няма да работи.

   Владимир, на 26 години,

   Аз съм запален фабрика, така че аз бях привлечен от функция активатор ухапване Fish XXL има положително въздействие върху ухапване хищни риби. Дълго не мислеше, веднага го е поръчал. Чаках и си представял как те хване много риба. Така че, риба с употребата му наистина заснет, така че да можете да излезете положителна обратна връзка и да се каже с увереност. Активатори на ухапване работа

   Сергей, 22 години,

   Събрахме се с приятели на риболов и реших да победи всеки. Без да каже на никого купих пакет от активатора и да го сложите в кутия. При пристигане на езерото прочетете инструкциите и не всичко е добре за нея. Примамка на риба и да хвърли въдицата чакат рибата да хапе. Така че, риба онзи ден изненада всички с изключение на мен. Така че аз имам тези феромони не вярват.

   Кирил, на 27 години,

   Жителите на този град да знаят, че за улов на риба в нашите води, е доста трудно, а понякога и невъзможно, но не и ако имате два пъти риба. С това нещо, което привлича най-голямата платика сред всички рибари. Истината е, че тя в голяма риба работи особено трудно

   Албина, 39,

   Просто забелязах, че съм единственото момиче, оставяйки истински преглед. Ми добре. Риболовът с мъжа си и не можех да разбера защо той винаги хваща повече от мен, а след това видях, той държеше някакъв флакон, тъй като се оказа, че това е динамит. Сега ние хване много риба заедно. Но преди това със сигурност е обиден от него и не се говори в продължение на няколко дни.

   Виталий, на 33 години,

   Long търси къде да се купуват риба активатор ухапване Hungry в Украйна. Но най-накрая намери истината в началото, помислих си, прекарва парите напразно, нашата шаран не отговори на “Hungry рибата”. Но след това се опитах да го използвам за щука и се изненада – наистина works./box]

   Andrew, на 41 години,

   Не забележите разликата между улова преди полагането на активатор и след това. Аз ще кажа това: разочарован, въпреки че най-вероятно, че съм аз. Защото приятелите са постоянно използване активатори на ухапване, както и всички казват, че има положителен ефект върху ухапването.

   Купи онлайн

   привлека вниманието ви към факта, че трябва да се купуват само тези активатори хапят, която ще бъде 100% сигурен. И това качество може да бъде получена само от официалните сайтове на производителите, връзки към които сме представени по-долу.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...